Werkgevers
werkgevers
Werkgevers

Wist u dat 90% van de hoogopgeleide afstudeerders het lastig vindt om te zeggen welk bedrijf bij hem of haar past? Een niet onderbouwde keuze brengt naast wederzijdse teleurstelling voor u als werkgever ook veel onnodige kosten met zich mee. Jaarlijks studeren zo’n 110.000 hoogopgeleide studenten af en die stellen zichzelf allemaal de vraag: ‘Welk Bedrijf Past Bij Mij’?

Welkbedrijfpastbijmij is een gezamenlijk initiatief van Moongro en CompanyMatch en helpt  de hoogopgeleide starter bij het maken van een goed onderbouwde keuze en het tonen van passende carrièrekansen bij een bedrijf dat ook daadwerkelijk bij hem of haar past.

Als werkgever vergroot u de interactie met uw werkgeversmerk (Employer Brand) door de bedrijfscultuur matchbaar te maken. Ervaring leert verder dat kandidaten met een match hoger dan 70% meer vacatures bekijken, eerder de sollicitatie afronden en meer gemotiveerd het sollicitatiegesprek ingaan. Een betere match zorgt er uiteindelijk ook voor dat hoogopgeleide starters sneller onboarden en beter presteren.

Inmiddels maken tientallen werkgevers gebruik van welkbedrijfpastbijmij. Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden voor welkbedrijfpastbijmij? Laat het ons hieronder weten.

"Moongro stelt ons in staat om fantastische resultaten te boeken voor de Inhouse dag, het Pon Management Traineeship. Door de goede online kanalen van Moongro en hun professionele support bereiken wij telkens weer de juiste doelgroep. Daarnaast helpen ze actief mee in het bouwen van ons Employer Brand” - Pon

Organization logo Moongro is een volledig data-gedreven recruitment partij en marktleider op het gebied van het laten instromen van jong, hoogopgeleid talent voor multinationals, rijksoverheid en snelgroeiende scale-ups. Maandelijks maken zo’n 100.000 talenten gebruik van een van de 36 websites van Moongro om zich te oriënteren en te solliciteren.
Organization logo CompanyMatch matcht online werkzoekenden en werkgevers op basis van Cultural Fit. De match technologie van CompanyMatch maakt het mogelijk voor online werkzoekenden zichzelf anoniem te matchen met werkgevers op basis van gedeelde waarden, drijfveren en motivatoren.

Werkgevers

Interested in participating, but not able to read Dutch? Please contact our office at 020-421 5118.

Wanneer u uw organisatie mee wil laten draaien in de bedrijfskeuze-test op WelkBedrijfPastBijMij.nl is het belangrijk om onderstaande velden in vullen. Op basis daarvan nemen wij snel contact met u op om uw organisatieprofiel te activeren.